Activitats dels alumnes

Aquí trobareu les diferents activitats que van fent els alumnes del CFG Mitjà de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar del CEPA La Balanguera

Visita a Gaya 21-22

Després de dos anys sense fer cap sortida extraescolar, aquest final del 1r trimestre n’hem fet una que ja ha quedat com institucionalitzada al departament: la visita a l’empresa de cosmètics naturals i respectuosos amb el medi ambient «Gaya», a la casa de na Trudy i el seu fill que, com sempre, ha estat molt inspiradora i pedagògica.

Aquesta vegada el taller el vàrem improvisar al camp, a un parterre verd i preciós que colenda amb el taller/laboratori on sempre havíem fet la formació i que aquest pic no varen visitar per mor de la COVID19.

El taller va a consistir en la creació d’un perfum, cadascú va poder fer el seu, tenint en compte olors que els recordéssim moments de la seva vida, relacionant-les amb els perfums dels olis essencials que ens varen oferir.

Va ser una mena d’alquímia enriquidora que els alumnes varen relacionar amb la formació del CFGM de Perruqueria i Cosmètica Capil·lar .